14 mars 2009

19:45

DÅ var lillan döpt!!! Det var trevligt o så o alla verkade gilla maten :) Så nu är det över, skönt också på sätt o vis, mycket o tänka på o förbereda!!! Men men allt ordnar ju sig o tillslut hann jag färdigt med både smörgåstårtor och "vanliga" tårtor, bild kommer på min kakblogg snart, när jag pallar ;)

Jaha så blir det kalas i morgon när älsklings kusin fyller år, hade nästan glömt men men, så blir att träffa några av släktingarna i morgon också.

Ser fram emot nästa helg, då vi ska till Stockholm o bo på Clarion, Spa hotell, kanske tom kan utnyttja någon del av det om lillan sover, så ska bli skönt!!!!!!!

Ja..... Lillan har slocknat helt efter festen, förstår henne, så många intryck!!!! Men hon verkade trivas iallafall.... E själv också ganska trött, sov dåligt i natt o gick upp tidigt så blir nog tidig sänggång ikväll!!!!!

Har suttit o spelat x-box sen fem med älskling, så snabbt tiden gick till nu..... Ska nog laga lite mat också, kan ju inte överleva på en bit smörgåstårta hela dagen, blir korv o snabbmackisar, o jag ska vara kock ;) Men som de säger skomakarens son går med trasiga skor så det stämmer nog....

Kram


Inga kommentarer: