18 maj 2009

10:09

6 månader
Ja så länge har vår lilla tös funnits i vårt liv... Galet kort tid och samtidigt känns det som om det alltid varit vi 3.... And we are the dream team!!!!

Ska klippa o färga mitt kära hår idag, inte blivit gjort på över 6 mån så det behövs!!!!!!!!

I morgon ska vi på 6-mån kontroll å det ska bli kul!!! Ska även träna å ev gå på sång o rytmik..... Busy att vara hemma ;) 

På onsdag e det dags för mammaträff igen, så himla trevligt!!! å sen e det helg igen, älskling ska på kurs å jag blir helt ensam i två dagar å två nätter.... Men d går nog bra, dessutom åker lillebror m flickvän till Kreta o mamma o pappa reser också iväg..... Typiskt att allt ska hopa sig på en å samma gång......

Påminner mig om en berättelse om älsklings jobbarkompis vars dotter hade hört "å här kommer alla känslorna på en å samma gång" och en
 dag var helt uppriven ( 4 år gammal) . Mamman frågar vad det är och hon utbrister "men alla känslorna kommer på en och samma gång".

Jaha av en en nysning vaknade lilla tösen eller som hennes pappa nu kallar henne "slinky" med tanke på en sån där slinky man hade när man var liten som gick i trappor å man inte kunde stoppa, hon e en sådan ;)


KRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: