08 november 2009

22:20

Igår var jättemysigt!!!

Först lämnade vi sötisen hos farmor och sedan åkte vi till Malmö och fönstershoppade...

Restaurangen var beställd till kl 19 men vi tröttnade på stan redan kl 18:15 så vi gick dit o hoppades att vi kunde äta lite tidigare.... Det gick bra så vi beställde in förätt, caesarsallad, varmrätt, lamm till mig o t-bone till älskling....och sen orkade vi inte dessert så den fick vi hoppa.....

Bion skulle inte börja förrän 21:15 så vi bestämde oss för att gå o spela biljard innan vilket var himla roligt, blev 2-1 till Ä men kul var det!!!

Sen gick vi till bion o såg hyllningen till Michael Jackson, This is it,,,,, så himla bra var den o det märktes vilken ödmjuk, perfektionist han var.... säga vad man vill om honom men musik kunde han!!!! o det kändes som man varit på konsert med honom när man gick därifrån vilket var häftigt....

N vecka ska vi till Karlaby Krog för en minisemester och det ska bli mysigt....

Helgen därpå är det dags för min kära brors examination, Ettårskalas för prinsessan + beställning på doptårtor och smörgåstårtor, varför ska man ligga på latsidan??

Jaja uppdaterar mer hur det går när jag har tid, kan säga att tiden inte står stilla precis, fattar dock inte vart den tar vägen, någon som vet????

Kram

Inga kommentarer: