08 juni 2009

09:15

Varit uppe sen halv sju idag, inte lätt med en bebis som har fett med överskottsenergi..... Roligt det där med att vara förälder, man längtar till de olika stegen av utvecklingen men när de väl har kommit ser man tillbaka o inser plötsligt att det var rätt ok innan de lärt sig det där nya..... Ta loppan nu tex, innan låg hon där man la henne, o var nöjd med det.... sen ville hon framåt o man längtade tills hon lärt sig det för hon var så sur o frustrerad hela tiden.... Å nu när hon kan så e det inte en lugn stund, allt ska pillas på, undersökas, dras ner, bitas på o ja fixas med...... Kul men inte en lugn stund, å stenkoll hela tiden måste man ha...... Men kul nu när hon reagerar på sitt namn, o förstår ett Nej hyfsat, även om hon blir sjukt förbannad :)

Idag skulle en kompis kommit från Barcelona men det blev nått strul när hon skulle boka biljett så hon kommer kanske n vecka istället..... hoppas..... Så istället ska vi träffa mammagruppen på fika som vanligt :) Najs!!!!! 

Tvättade igår, o det hann inte torka så nu hänger det tvätt typ överallt..... tradigt, längtar tills jag har en egen tvättmaskin så man kan tvätta lite då och då istället för att behöva tvätta 87 maskiner på en gång......

Pusstimelillan.....

Inga kommentarer: