27 oktober 2008

09:14

Sitter o väntar på några gubbar som ska kolla ventilationen eller nått, hade ju tur igår med att få reda på att det blev "vintertid" annar hade jag väl suttit här en timme tidigare :) Fast älskling hade ännu mer tur, tänk att komma till jobbet 7 istället för 8 o undra vart alla är..... ;)

Idag är det riktigt fint väder så jag ska nog ta en promenix senare, få lite motion iallafall :) kanske lilltjejjen kan bestämma sig för att komma snart kan man ju hoppas.... men jag klagar inte utan njuter av den lilla "ensamtid" man har kvar på si sådär 20 år..... panik när man tänker så men men det blir nog toppen till slut!!!!

Ska ha lunchbesök idag, kommit på att man faktiskt kan fika hemma o att det blir mycket billigare än att fika på stan, vuxet jag vet!!!!

Storstädade i helgen så nu är vår lägenhet riktigt fin, kan faktigsk komma folk på oväntat besök utan att man behöver skämmas o förklara varför det ser ut som det gör :)

Annars händer noll, var på inflyttningsfest i helgen o det var trevligt, annorlunda lägenhet som liksom låg på rad så man kom först in i hallen sen vardagsrummet, sen sovrummet o slutligen det lilla badrummet (fanns två i en tvåa ?!), ett gammalt hus i malmö var det men en helt ok lägenhet, med en annorlunda, flummig cool tapet som fondvägg i vardagsrummet...

Thats all for today!!!!!

Inga kommentarer: